Giv 3 måneders skoleforberedelse

Giv 3 måneders skoleforberedelse til et barn i slummen i Indien. 

Med denne gave giver du et 3 måneders skoleforberende forløb på et af LittleBigHelps Community Centres i slumkvarterene i Kolkata. Det er et forløb med undervisning, der hjælper barnet med at udvikle nødvendige færdigheder til en vellykket skolestart.

Udover basal undervisning og sociale aktiviteter, vil barnet også få et dagligt måltid, der er afgørende for barnets sundhed og koncentrationsevne. Desuden vil barnet få månedlige lægetjek, hjemmebesøg hos familien for løbende at evaluere barnets udvikling, professionel terapi til at håndtere psykologiske udfordringer, samt hjælp til det praktiske med at blive indskrevet i den lokale skole.

Tak fordi du er med til at give børn i slummen en mulighed for at forandre deres liv. 

Beviset kan downloades og printes ud, så det kan gives som gave.

Læs mere om vores Community Centres her.

845 kr.

Bliv medlem af LittleBigHelp

For 50, 200 eller 500 kr. om året kan du blive medlem af LittleBigHelp. 

Som medlem er der ingen forventninger til dit engagement, men du hjælper os både med at sikre en vigtig støtte fra Kulturstyrelsen og bidrager direkte til vores indsats for udsatte børn og familier i Indien.

Den Lille Danmarksindsamling

På vores projekter tjener kvinderne i gennemsnit 359% mere, når de har færdiggjort en af vores erhvervsuddannelser, end de gjorde før de startede. 

Tryk på linket, læs mere om hvorfor det er så vigtigt at vi støtter kvinderne i slummen i Indien og vær med til at gøre en forskel.

GIv et bidrag til vores festDiwali på lørdag d. 4. nov.

På lørdag slår vi dørene op til dette års FestDiwali og selvom du ikke har nået at få en billet, kan du stadig støtte vores arbejde. 

Tryk på linket, giv et bidrag og vær med til at gøre en forskel.