Giv 8 måneders Legeterapi

Giv et  8 måneders Legeterapi til et barn på vores Girls’ eller Boys’ Hostel. 

På LittleBigHelps hjem for drenge og piger bor der børn, der tidligere har levet et hårdt og traumatisk liv på gaden i Indien. Det sætter sig dybt i et ungt sind, og derfor har vi på disse hjem et stort fokus på at behandle disse tunge minder og omsorgssvigt.

Udover almindelig samtaleterapi tilbyder vi på vores hjem også legeterapi. Legeterapi virker særdeles godt, fordi børnene gennem leg og fantasi kan kommunikere deres følelser bedre, end de kan rent verbalt. Hvis barnet eksempelvis gemmer sig i et legehus, betyder det, at de savner deres mor. Et andet eksempel er at lege med dukker, hvor barnet bruger fantasien til at vise, hvad de føler.

Tak fordi du er med til at give børn på vores hostels legeterapi.

Beviset kan downloades og printes ud, så det kan gives som gave.

Læs mere om vores hostels her.

500 kr.

Bliv medlem af LittleBigHelp

For 50, 200 eller 500 kr. om året kan du blive medlem af LittleBigHelp. 

Som medlem er der ingen forventninger til dit engagement, men du hjælper os både med at sikre en vigtig støtte fra Kulturstyrelsen og bidrager direkte til vores indsats for udsatte børn og familier i Indien.

Den Lille Danmarksindsamling

På vores projekter tjener kvinderne i gennemsnit 359% mere, når de har færdiggjort en af vores erhvervsuddannelser, end de gjorde før de startede. 

Tryk på linket, læs mere om hvorfor det er så vigtigt at vi støtter kvinderne i slummen i Indien og vær med til at gøre en forskel.

GIv et bidrag til vores festDiwali på lørdag d. 4. nov.

På lørdag slår vi dørene op til dette års FestDiwali og selvom du ikke har nået at få en billet, kan du stadig støtte vores arbejde. 

Tryk på linket, giv et bidrag og vær med til at gøre en forskel.