Naughty Alchemist holistisk beautypakke #1- Værdi: 1215 kr.

Naughty Alchemist holistisk hudpleje gavepakke

Naughty Alchemist er et holistisk, økologisk certificeret hudplejemærke, der har dedikeret sig til at hæve standarden inden for naturlig hudpleje. Med afsæt i planters mange fantastiske egenskaber kombinerer vi de ældgamle traditioner fra plantelæger med moderne videnskab. Resultatet er effektive produkter, lavet udelukkende på friske, økologiske og bæredygtigt dyrkede ingredienser. Alle produkterne er håndlavet i Naughty Alchemists apotekter-laboratorium på Frederiksberg, for at vi kan sikre den højeste kvalitet – hele vejen fra jorden til flasken.

Beautypakken indeholder:

  • Moonlight Renewing Serum er lavet af 26 potente planteekstrakter og olier. Dette natteserum stimulerer celleregenerering, og plejer og genopbygger din hud mens du sover. Planteekstrakterne trækker i mindst én hel månecyklus, for at udvinde alle planternes egenskaber.
  • Nourishing Cleansing Melt er en ultranærense rensebalm, der effektivt skånsomt fjerner makeup og solcreme. Den smelter ind i huden og mætter den med næring, og de beroligende og regenererende egenskaber fra 24 koldpressede olier og planteekstrakter.
  • Calming Cleansing Oil er en silkeblød olierens, der bliver til en mild rensemælk når den masseres ind i huden med vand. 21 aktive botaniske ingredienser giver den skånsomme ansigtsrens antibakterielle, antiinflammatoriske, og regenererende egenskaber.
  • The Perfect Face Cloth er det perfekte redskab til din renserutine. Rensekluden har to forskellige sider: En blød side, der kan bruges til skånsomt at fjerne makeup og renseprodukter, og en vævet side der meget skånsomt eksfolierer huden.

Værdi: 1.215 kr.

Læs mere om Naughty Alchemist her.

This auction is ended

X