NH Collection Copenhagen - 5-stjernet overnatning for 2 personer - Værdi: 2.500 kr.

NH Collection Copenhagen luksusovernatning for 2 

NH Collection Copenhagen er et nyt 5-stjernet hotel i hjertet af København, på det charmerende Christianshavn. Med udsigt til Københavns havn, Kulturtårnet på Knippelsbro og kanalerne, får du her en autentisk københavner-oplevelse i unikke omgivelser.

Mange husker bygningen, som Nordeas tidligere hovedkontor, men hotellet blev oprindeligt brugt som administrationskontor for det tidligere anerkendte skibsværft B&W, af arkitekt Palle Suenson og stod færdigt i 1962. Når du træder ind ad svingdøren, oplever du med det samme den 5-stjernede atmosfære, med elegant design og unik kunst, med referencer til bygningens historie.

Vi sørger for at have et Superior Double værelse klar til dig og din gæst, samt vores signatur morgenmadsbuffet, der naturligvis inkluderer både specialkaffe, juice, bobler – og så laver kokken dine æg som du ønsker dem, i vores åbne køkken.

Vores tapasrestaurant Tablafina er åben til både frokost og aften, den flotte bar er åben og skulle du få lyst til at være aktiv, tilbyder vi både cykeludlejning og fitnessfaciliteter på hotellet.

Gavekortet er gyldigt indtil d. 30. november 2022 med ankomst alle ugens dage alt efter ledighed.

Værdi: op til 2.500 kr.

Læs mere om NH Collection Copenhagen her.

This auction is ended

X