VERPAN Spiral SP1 Lampe - Værdi: 9195 kr.

Verpan Spiral SP1:

Verpan er et produkt af den danske design tradition, der har sat Danmark på verdenskortet for funktionel, moderne og unikt design.

I år 2003 satte Verpan produktionen i gang med deres belysningselementer, som i dag pynter mange hjem i hele verden. De har løbende en proces i gang, som går ud på at plukke og vælge produkter fra Verner Panton’s skattekiste og bringe dem til live igen.

Verner Panton er et folkeeje i dagens Danmark og det er skønt at se hans designerlamper blive bragt til live igen. En evig klassiker er skabt af den sælsomme blanding af en tidsløst frisk look tilsat fremragende design og kant samt det der udefinerbare som meget få mennesker formår at skabe.

Spiral SP1:

Mål: Diameter: 450 mm x højde: 600 mm

Værdi: 9.195 kr. 

Læs mere om Verpan her. 

This auction is ended

It’s time to pick up your jogging shoes, or yoga mat, once again because, on May 29th LittleBigHelp’s virtual charity run is back! 

Once again, we move for vulnerable children in India. So bring your friend, child, grandparent, neighbour, cat, or a cup of coffee, and help us create a brighter future for children living in the slums of India.

The world
moves for LittleBigHelp

X