littlebighelp_mark_orange

Testamente

IMG_7594

Betænk LittleBigHelp i dit testamente

Hjælp os med at hjælpe udsatte børn og familier i Vestbengalen i Indien. Du kan bl.a. hjælpe ved at donere noget eller hele din arv til LittleBigHelp.

Sådan opetter du et testamente

Vi har indgået samarbejde om oprettelse af testamenter med både Dokument 24 og Testaviva. Hos Dokument 24 vil du blive tilbudt at oprette et gratis testamente online, og hos Testaviva får du rabat på dit testamente. Begge muligheder kræver blot, at du donerer arv til LittleBigHelp. Du bestemmer selv størrelsen af din donation.

Gå til gratis testamente hos Dokument 24 her.  
Gå til testamente med rabat hos Testaviva her.

Mange tak for din støtte

Vi håber, at du vil benytte dig af muligheden for at oprette et testamente til fordel for LittleBigHelp. På forhånd mange tak for din støtte.

Den Lille Danmarksindsamling

På vores projekter tjener kvinderne i gennemsnit 359% mere, når de har færdiggjort en af vores erhvervsuddannelser, end de gjorde før de startede. 

Tryk på linket, læs mere om hvorfor det er så vigtigt at vi støtter kvinderne i slummen i Indien og vær med til at gøre en forskel.

Mangler du en jule- eller mandelgave?

Giv en af vores gaver og giv den måske vigtigste gave – en forandring af liv.  

På linket nedenfor kan du se vores tre forskellige gaver til 250 kr, 500 kr. og 845 kr. 

GIv et bidrag til vores festDiwali på lørdag d. 4. nov.

På lørdag slår vi dørene op til dette års FestDiwali og selvom du ikke har nået at få en billet, kan du stadig støtte vores arbejde. 

Tryk på linket, giv et bidrag og vær med til at gøre en forskel.