Hele verden løber for LittleBigHelp

Løb med d. 29. maj 2022

For tredje gang afholder LittleBigHelp et fundraisingløb til fordel for vores projekter for udsatte børn i Indien. Det er derfor tid til at finde de gode kondisko frem, for at motionere for en vigtig sag. Denne dag vil eventet “Hele verden løber for LittleBigHelp” foregå i flere lande rundt i verden og vi mangler jer! 

Som skole er her en oplagt mulighed for at skabe en motionsaktivitet med et godt formål. Er eleverne hjemsendt er dette et event der fortsat kan “samle” dem. 

Vil I have en ekstremløber ud og inspirere jer?

Ønsker jeres skole at deltage i løbet, tilbyder vi at inspirere jeres elever gennem et foredrag af løberen Tommy Jacobsen. Tommy har de sidste tre år har løbet ekstremløb i bl.a. Namibias ørken og Antarktis’ kulde og har samlet mere end 500.000 kr. ind til fordel for børnene i slummen i Indien. Tommy har også besøgt LittleBigHelps projekter i Indien og med egne øjne set den forandring børnene på vores projekter gennemgår. Han startede selv med at løbe som 50-årig og er et levende bevis på at det aldrig er for sent at sætte sig nye mål i livet. Foredraget vil både handle om hans løb, men særligt også hvorfor han løber. Se billeder fra Tommys løb og læs mere her. Med Covid-19 forbehold er det også muligt at holde foredraget online. 

NB: Der er 5 foredrag til rådighed, så skynd jer at kontakte os og sikre jer et foredrag. Vi ønsker at holde foredraget for minimum 100 personer, og der kan også inddrages venner og familie. 

Koncept

Til løbet “Hele verden løber for LittleBigHelp” er alle velkomne, i alle aldre og i alle konditionstilstande, for man kan både gå eller løbe distancerne og I planlægger selv jeres rute. Så uanset om I kridter løbeskoene eller er mere til en gåtur, håber vi, at I vil deltage.  Der er præmier på højkant til de hurtigste, men alligevel er det ikke tiden der er i fokus denne dag, men netop at med køb af startnummer er I med til at gøre en forskel for udsatte børn i Indiens slum.

Praktisk: 

  • Pris: DKK 90 for voksne og DKK 45 for børn. Ved tilmelding modtager I startnummer.
  • Distancer: Løb eller gå:  5, 10, 21 or 42 km. 
  • Hvor: Lige hvor du har lyst! For du laver din egen løberute. 
  • Tilmelding:  Køb dit startnummer for 5, 10, 21 eller 42 km (og det er helt ok ikke at fuldføre distancen) i linket nedenfor. 
127036815_4667701763300366_1708620011734183823_o (1)

Hvad løber vi for?

Our-Approach-1

Alle børn fortjener at gå i skole frem for at arbejde og være fastlåst i et liv i fattigdom og det er netop det at indtægterne for løbet går til. På LittleBigHelps Community Centres i Kolkatas slum, får børn der ikke er skolevante et skoleforberedelseskursus, indtil de er parate til at blive indskrevet i den lokale skole. På Centeret får de også et dagligt måltid mad, sundhedstjek, terapi, lærer om deres rettigheder og LittleBigHelp laver hjemmebesøg for at sikre opbakning til børnenes uddannelse fra deres forældre – hvilket er langtfra en selvfølge.  

For hvert solgt startnummer til DKK 90 kan vi uddele 30 måltider mad eller have et barn på vores Centre i 15 dage. Dit startnummer er derfor med til at forandre liv. 

Spørgsmål eller brug for mere information? Kontakt os på info@littlebighelp.com

Bliv medlem af LittleBigHelp

For 50, 200 eller 500 kr. om året kan du blive medlem af LittleBigHelp. 

Som medlem er der ingen forventninger til dit engagement, men du hjælper os både med at sikre en vigtig støtte fra Kulturstyrelsen og bidrager direkte til vores indsats for udsatte børn og familier i Indien.

Den Lille Danmarksindsamling

På vores projekter tjener kvinderne i gennemsnit 359% mere, når de har færdiggjort en af vores erhvervsuddannelser, end de gjorde før de startede. 

Tryk på linket, læs mere om hvorfor det er så vigtigt at vi støtter kvinderne i slummen i Indien og vær med til at gøre en forskel.

Mangler du en jule- eller mandelgave?

Giv en af vores gaver og giv den måske vigtigste gave – en forandring af liv.  

På linket nedenfor kan du se vores tre forskellige gaver til 250 kr, 500 kr. og 845 kr. 

GIv et bidrag til vores festDiwali på lørdag d. 4. nov.

På lørdag slår vi dørene op til dette års FestDiwali og selvom du ikke har nået at få en billet, kan du stadig støtte vores arbejde. 

Tryk på linket, giv et bidrag og vær med til at gøre en forskel.