Giv et Start Up Kit

Giv et Start Up Kit til en kvinde i Indiens slum, og giv en ny start, der kan ændre liv.

Med LittleBigHelps korte erhvervsuddannelser opnår kvinder en større grad af autonomi og frigørelse. De tilegner sig en færdighed, der gør, at de kan tjene deres egne penge, ved at få et arbejde i en virksomhed, eller starte deres egen.

Et Start Up Kit kan være starten på denne personlige og økonomiske selvstændighed. Et Start Up Kit tilbydes til de kvinder, der har gennemført vores korte erhvervsuddannelser. Dem, der har gennemført skrædderuddannelsen får tilskud til køb af en symaskine, og dem, der har gennemført kosmetolog-uddannelsen får en taske med et kit bestående af produkter, frisørsaks og pedicuresæt.

Tak fordi du er med til at give en kvinde i Kolkatas slum en ny start.

Beviset kan downloades og printes ud, så det kan gives som gave.

 

Læs mere om vores korte erhvervsuddannelser her.

250 kr.

Den Lille Danmarksindsamling

På vores projekter tjener kvinderne i gennemsnit 359% mere, når de har færdiggjort en af vores erhvervsuddannelser, end de gjorde før de startede. 

Tryk på linket, læs mere om hvorfor det er så vigtigt at vi støtter kvinderne i slummen i Indien og vær med til at gøre en forskel.

GIv et bidrag til vores festDiwali på lørdag d. 4. nov.

På lørdag slår vi dørene op til dette års FestDiwali og selvom du ikke har nået at få en billet, kan du stadig støtte vores arbejde. 

Tryk på linket, giv et bidrag og vær med til at gøre en forskel.